O klinici

Specijalna bolnica za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju – Klinika Varis postoji od 2017. godine.

Osnivač i vlasnik klinike je Prof. dr sci. med Siniša Kojić, jedan od naših najistaknutijih hirurga iz ove oblasti.

Vodeću poziciju Klinike Varis u regionu garantuje tridesetogodšinje iskustvo doktora Kojića, i karijera tokom koje je, do ovog trenutka, izveo više destina hiljada operacija, objavio više od stotinu radova u domaćim i stranim časopisima, učestvovao na više od 60 kongresa u zemlji i inostranstvu, napisao više od 40 publikacija, obučio veliki broj vrhunskih stručnjaka uz aktivno članstvo u međunarodnim i domaćim udruženjima i organizacijama kao što su: Srpsko lekarsko društvo, SRBPRAS, SRBSAPS, SUS, IPRAS, ISAPS i MESAPS.

Iako je Klinika Varis specijalizovana za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju, klinika nudi i usluge iz oblasti antiejdžinga, barijatrijske hirurgije, kardiologije i gastroenterologije, kao i usluge iz oblasti opšte medicine. Visoko edukovani stručnjaci na klinici koriste najsavremenije medicinske tehnike i inovativne regenerativne procedure kojima se ostvaruju vrhunski rezultati u oblasti estetske i rekonstruktivne hirurgije, kao i regenerativne medicine. Pored vrhunske usluge, obučenog osoblja i dobre lokacije, najveća prednost klinike je i korišćenje najkvalitetnijeg materijala za rad koji postoji na tržištu, jer oko toga nema kompromisa.

Naš tim

Edukovan, odlično uigran, maksimalno posvećen, srdačan, brižan i nenametljiv tim je nešto na šta smo veoma ponosni. Vedrina i ljubav prema poslu kojim se bavimo čine da se svaki pacijent oseća uvaženo i sigurno.

Oprema

Operaciona sala, kao srce bolnice, opremljena je po najvišim svetskim standardma.

Opreme prestižnog nemačkog proizvođača Maquet, američkog Covidien i GE, kanadskog Verathon Medical, spadaju u sam svetski vrh kada je reč o opremanju operacionih sala.

contact
contact

Sobe za smeštaj i negu pacijenata i ordinacije su, takođe, opremljene proizvodima vrhunskog kvaliteta italijanskog proizvođača Malvestio.

Jedan od prioriteta klinike svakako je kontinuirano osavremenjivanje opreme i praćenje svetskih trendova u medicinskom opremanju, kao nezaobilaznog dela moderne medicine.