O klinici

Specijalna bolnica za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju – Klinika Varis postoji od 2017. godine.
Osnivač i vlasnik klinike je Prof. dr sci. med Siniša Kojić, jedan od naših najistaknutijih hirurga iz ove oblasti.

Vodeću poziciju Klinike Varis u regionu garantuje tridesetogodšinje iskustvo doktora Kojića, i karijera tokom koje je, do ovog trenutka, izveo više destina hiljada operacija, objavio više od stotinu radova u domaćim i stranim časopisima, učestvovao na više od 60 kongresa u zemlji i inostranstvu, napisao više od 40 publikacija, obučio veliki broj vrhunskih stručnjaka uz aktivno članstvo u međunarodnim i domaćim udruženjima i organizacijama kao što su: Srpsko lekarsko društvo, SRBPRAS, SRBSAPS, SUS, IPRAS, ISAPS i MESAPS.

Iako je Klinika Varis specijalizovana za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju, klinika nudi i usluge iz oblasti antiejdžinga, barijatrijske hirurgije, kardiologije i gastroenterologije, kao i usluge iz oblasti opšte medicine. Visoko edukovani stručnjaci na klinici koriste najsavremenije medicinske tehnike i inovativne regenerativne procedure kojima se ostvaruju vrhunski rezultati u oblasti estetske i rekonstruktivne hirurgije, kao i regenerativne medicine. Pored vrhunske usluge, obučenog osoblja i dobre lokacije, najveća prednost klinike je i korišćenje najkvalitetnijeg materijala za rad koji postoji na tržištu, jer oko toga nema kompromisa.

Oprema

Operaciona sala, kao srce bolnice, opremljena je po najvišim svetskim standardma.

Opreme prestižnog nemačkog proizvođača Maquet, američkog Covidien i GE, kanadskog Verathon Medical, spadaju u sam svetski vrh kada je reč o opremanju operacionih sala.

Sobe za smeštaj i negu pacijenata i ordinacije su, takođe, opremljene proizvodima vrhunskog kvaliteta italijanskog proizvođača Malvestio.

Jedan od prioriteta klinike svakako je kontinuirano osavremenjivanje opreme i praćenje svetskih trendova u medicinskom opremanju, kao nezaobilaznog dela moderne medicine.

Prethodna
Sledeći