Knjiga utisaka

Radošević J.

Pre 7.godina sam operisala nos na jednoj privatnoj klinici u Beogradu, i momentalno nisam bila zadovoljna ishodnom operacije, nije mi bilo ni lepše, a ni funkcionalnije. Čula sam od prijatelja za doktora Sinišu Kojića, bila sam boojažljiva zbog ranijeg iskustva, ali sam se na kraju odlučila da poverujem pričama. Operisana sam pre dva dana I osećam se prelepo, srećno, ispunjeno – čovek je G E N I J E. Odmah sam ga pitala za grudi ? Na klinici je sve vrhunski sređeno. Sestre su divne i preljubazne. Jedno predivno iskustvo.

Sanja i Jeca

Najboljem doktoru Kojiću Šta drugo da napišemo osim hvala Vam do neba! Puno vas volimo!

Marina Kilibarda

Ovde sjaji pravi dragulj – Dr Ana Vilotijević. Čarobnica sa zlatnim rukama, visokih estetskih kriterijuma, pravi čuda!!! Draga Ana, nastavi da sijaš i svojim sjajem obasjavaš i nas oko tebe.

Mlađenović Maja

Sve pohvale za Dr Kojića! Izuzetan stručnjak! Svaka čast za ceo tim i zaposlene!

Anđela Pasi Jeremić

Prelepo iskusvo. Dr Siniša Kojić je divan čovek, genije. Sve pohvale za kliniku i osoblje. Svi ste divni. Vidimo se ponovo nekom drugom prilikom.

Maja Grabovac

Kada se iz naše stvarnosti uđe u ovaj “svemirski brod” odjednom postane sve kao u bajci! Okruženi ljubavlju, pažnjom, razumevanjem, pacijentu mora biti dobro i pored bolova. Sestrice I doktori – HVALA NEIZMERNO!