Knjiga utisaka

Katarina N.

Želim od srca da se zahvalim svim zaposlenima Klinike Varis sa kojima sam bila u kontaktu od prvog susreta. Izuzetan odnos prema pacijentima, odlična briga, posvećenost, ljubaznost, profesionalizam! Hvala vam što ste boravak na vašoj klinici učinili divnim, čak i u stresnoj situaciji kao što je operacija!

Šipovac Jovana

Hvala doktoru Kojiću što me učinio najsrećnijom osobom na svetu <3

Anita Keserović

Izvinjavam se prvo na švrakopisu (bole me ruke i grudi). Iako sam ovde doživela najjaču bol, bilo mi je predivno, pazili su me svi kao bebu. Za 6 dana druženja zavolela sam vas jako (osim Dr Kojića – njega volim već godinama ? Za profesionalnost, ljubaznost, posvećenost, higijenu, za sve… Ocena je 10! Hvala divni ljudi.

Bošnjaković Miloje

Samim ulaskom na Kliniku Varis, prijemom, ljubaznošću osoblja, čovek jednostavno mora biti oduševljen. Ovakvo iskustvo se retko doživljava. Hvala vam na svemu.

Bjeloglav Dragica

Divila sam se piscima i uživala u njihovim nežnim bajkama sa srećnim krajem, verujući da samo tamo postoje. Lečenje na ovoj klinici od opake bolesti naučilo me je da u 65 godini bajku i doživim. Klinika Varis je naj bajka. Profesori, visoka stručnost, najasvremenija oprema, ambijent i majčinski topao prijem cele ekipe su lek koji medicina još nije otkrila. Za svojih 65 godina obišla sam dosta svetskih institucija sa vrlo mudrim glavama, ali ovi stručnjaci su takvi da ih treba priviti na grudi. Ozdraviti zahvaljujući njihovom lečenju i nezi, omogućili su mi uživanje sa svojom divnom porodicom, da kao stara

Lenka Bogavac

Klinika Varis je najlepše i najopremljenija klinika. Jedinstveni doktori, najbolji ljudi i savršeni stručnjaci! Želim klinici Varis puno sreće i uspeha od srca. Vi ste genijalci!