Knjiga utisaka

Radovanović Danijela

Izuzetna profesionalnost, svakog u timu, osoblje izuzetno, zahvaljujem se svom prijatelju Dr Kojiću za još jednu uspešnu saradnju. Prezadovoljna sam i presrećna. Hvala!!!

Radmila and Patric / Canada

Dr Kojić and Dr Jocić are very approachable professionals and know their jobs very well. Stuff is amazing, from reception to nurses and everyone between. Thank you for accommodating us in such a short time. We’ll see you again ☺

Nada Radović

Oduševiljena sam sa Vama Dr Kojiću, ulili ste mi poverenje kao i anesteziolog dr.Vera. Osoblje je divno i ljubazno. O higijeni sve najlepše, blistavo čisto. Hvala puno, svima ću sa zadovoljstvom prporučiti Vas i Vašu kliniku.

Alieno Bjanka

Moj utisak je da o sebi imam mnogo bolji utisak od kada je moj omiljeni doktor Kojić preradio i doradio sve šta je bog propustio :)) Ps.Srbija nije iznedrila boljeg :))

Lučić Diana

Vratili ste mi samopouzdanje i veru u doktore. Najbolji doktori, najbolje osoblje i klinika baz konkurencije. Sa lošim iskustvom od ranije, nisam verovala da moje poverenje neko može da povrati. Deset godina mi je trebalo da odlučim i napravila sam najbolji izbor. Rezultati su bolji od očekivanja! Najbolja klinika! Hvala na svemu! Divni ljudi <3